Pasta z fasoli na dwa sposoby

Przyznaj się! Jak często jesz pieczywo :>? Codziennie?
No i super! O ile nie liczysz porcji pieczywa w bagietkach (co przy jeszcze ciepłej, chrupiącej skórce wydaje mi się zawsze jedyną słuszną miarą – na metry!), to nie widzę przeszkód.
Pieczywo nie tuczy – tuczy nadwyżka kaloryczna!
Chleb, bułki szczególnie pełnoziarniste to super baza zdrowego, sycącego posiłku.
Pasta z fasoli poleca się na smarowidło (można przechowywać w słoiku kilka dni, w lodówce)
Zblenduj wszystkie składniki na gładką masę.
i wersja na bogato…
Zblenduj wszystkie składniki na gładką masę.
Lunchbox do pracy to jedno z tych dorosłych wyzwań, które chciałoby się zlecić komuś innemu i nie pamiętać o tym przez kolejnych kilka lat. Męczy nas brak pomysłów, brak czasu,…
Kto nie kocha naleśników? Cienkie, delikatne, pełne smaku – klasyka, która nigdy się nie nudzi. Naleśniki z serem to idealna opcja zarówno na śniadanie, jak i na słodki obiad czy…
Fit muffinki – dlaczego je polecamy? Wypieki, w których trzeba wszystko wymieszać jedną łyżką są czasem najlepszym wyjściem kiedy chce się czegoś słodkiego, ale domowego albo gdy goście wpadają niedługo…
Zdrowy lunchbox do pracy lub na uczelnię to coś, co warto rozważyć, jeśli pracujesz poza domem i chcesz jeść zdrowiej na co dzień. Jedzenie na mieście jest pyszne, sama lubię…